Meet: Trouwringservice.nl

Wij komen bij jullie langs op een tijdstip die jullie met ons afspreken. De complete collectie (en ontwerpprogramma) nemen wij mee, dit bied duizenden mogelijkheden. Jullie kunnen rustig alles bekijken en passen. Ook geven wij jullie persoonlijk advies en antwoord op de vragen.

Lees meer »

Meet: Bride & Beauty Service

Welkom bij de blog van Bride & Beauty service. Wij zijn van de Bride & Beauty crew. Een gezellige team waar de toekomstige bruid haarzelf kan zijn. Wij staan voor service, vriendelijkheid, eerlijkheid en klantgerichtheid. Wij bieden prachtige modellen van trouwjurken, schoenen, sieraden en haaraccessoires. Ook hebben wij prachtige lingerie, sluiers en informele trouwjurken. Kortom een ruim aanbod dat zeker een bezoek waard is. Tijdens de beurs zullen wij u uitgebreid kennis laten maken met ons assortiment.Wie zijn wij?

Lees meer »

Meet: Openingsdansen

De start van uw huwelijksfeest met OPENINGSDANS® Het bruiloftsfeest van uw leven verdient een unieke openingsdans. Stelt u zich voor: een onvergetelijke dans van de liefde, onder luid gejuich van familie en vrienden. De toon van uw trouwfeest is gezet! Geen ervaring met dansen, nog niet uit over de dansstijl, originele choreografie of juiste muziekkeuze? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat u goed voorbereidt en vol vertrouwen de dansvloer betreedt voor een prachtige dans.   Waarom kiezen voor OPENINGSDANS® Wij zijn een professionele dansschool, gespecialiseerd in de voorbereiding van de openingsdans op uw trouwfeest. 7 dagen per week bieden wij privé danslessen aan, waarin wij samen met u en onze ervaren trainers een op maat gemaakte, originele en unieke openingsdans creëren, in elke dansstijl of muziekgenre. U kunt kiezen uit diverse lespakketten, zodat u altijd een pakket samen kunt stellen naar eigen wens en voorkeur.   Daarbij bieden wij u unieke tools om uw openingsdans op de grote dag vast te leggen en te voorzien van een extra touch. Denk hierbij aan: Voice-over aankondigingen 360° camera verhuur VR camera verhuur Muziekmixen   Voordelen van OPENINGSDANS® op een rij: Samen genieten van de danslessen Enthousiaste, professionele en ervaren trainers Gespecialiseerd in openingsdansen Flexibele planningsmogelijkheden (7dagen per week) Winnaar van de Love Awards publieksprijs Bekend van TV Zeer goede klantrecensies Enthousiaste, professionele en ervaren trainers Ervaring met meer dan 1200 dansparen Privélessen met persoonlijke aandacht in ontspannen sfeer Maatwerk op basis van uw wensen Goede klantenservice, heldere communicatie en duidelijke informatie over lespakketten en benodigd aantal lessen Bewezen succesvolle aanpak  

Lees meer »

Start stressvrij je bruiloftplanning!

Je bent verloofd en eigenlijk wil je meteen van start met het plannen. Je hebt van alles in je hoofd, maar waar begin je? Wat het belangrijkste is: je bruiloft plannen moet leuk blijven! Geen ruimte voor stress of paniek. Met een goede planning en budgetbewaking moet het allemaal goed komen! Zie hieronder in grote lijnen waar je aan moet denken!

Lees meer »

Meet: Dominiques Taarten

Dominique staat bekend als een kritische, harde werker die elke bestelling met zorg en passie afhandelt. Geen enkele taart of cupcake is dan ook hetzelfde en bovendien is het voor Dominique erg belangrijk dat de ingrediënten voor iedere bestelling vers zijn.

Lees meer »

Meet: Patisserie de Luxe

Ik ben Sharon, wat begon als een hobby is uit gelopen tot mijn werk. In 2012 is het allemaal begonnen, net als ieder ander had ik een taart nodig voor mijn eigen verjaardag. Mijn plan was om zelf een taart te maken en niet een kant en klare taart te kopen. Ik vond dit zo leuk dat ik steeds meer spullen ging kopen en steeds meer taarten ging uitproberen.

Lees meer »