Meet: Trouwringservice.nl

Gepubliceerd op 6 december 2019 om 20:41

Wij komen bij jullie langs op een tijdstip die jullie met ons afspreken. De complete collectie (en ontwerpprogramma) nemen wij mee, dit bied duizenden mogelijkheden. Jullie kunnen rustig alles bekijken en passen. Ook geven wij jullie persoonlijk advies en antwoord op de vragen.

 

Onze ringen worden in Duitsland of in ons eigen atelier gemaakt. De ringen zijn van topkwaliteit met garantie. 14 karaat gouden ringen zijn fairtrade.

Wij komen geheel vrijblijvend bij jullie langs en rekenen geen voorrijkosten, ook niet als jullie besluiten om de ringen niet bij ons te bestellen. De prijzen betrekken wij van de website van onze leverancier, hierbij kunnen jullie meekijken en zijn jullie verzekerd van de scherpste prijs.

De prijsklasse van onze ringen begint bij €300,- per set. 95% van alle ringen zijn goedkoper dan €1.800,- per set. De gemiddelde prijs van trouwringen die wij verkopen is ongeveer €1.200,- per set.

Ook een losse ring is bij ons te bestellen. Jullie zijn niet verplicht een set af te nemen.

 

Graveren kunnen wij in elk lettertype. Handgeschreven hoort ook bij de mogelijkheden. Uiteraard graveren wij jullie ringen zonder extra kosten. Ook als jullie de gravure op een later tijdstip geplaatst willen hebben, kunnen wij dit voor jullie verzorgen.

Wij proberen alle ringen binnen 3 weken te leveren. Ondanks de snelle levertijd adviseren wij jullie om de ringen op tijd te bestellen.

Onze trouwringen thuis service verzorgen wij op elk woonadres in Nederland. De afspraak is vrijblijvend en zonder kosten. Als jullie ‘de ringen’ die jullie graag zouden willen, niet bij ons kunnen vinden, dan rekenen wij ook geen voorrijkosten.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.