Wij stellen ons graag even voor

 

Wij zijn drie ondernemers uit de trouwbranche:

  • Mildred Nijhove, een trouwambtenaar/ceremoniespreker die haar bruidsparen een eigen persoonlijke touch meegeeft.
  • Vanessa Veldwachter onze partyplanner met haar eigen decoratie- en evenementenbureau.
  • Sharon Dalgliesh een weddingplanner die alles met liefde voor haar bruidsparen regelt. 

 

Hoe zijn we op het idee gekomen om deze beurs te organiseren?
We hebben besloten om onze krachten te bundelen omdat we ieder in ons eigen vakgebied jaren ervaring hebben. Wij zagen een uitdaging in het organiseren van een beurs met meer diversiteit. De Bride & Groom Fair Almere moet een beurs zijn voor mannen, vrouwen, kinderen, verschillende culturen en nationaliteiten. Van een kleine intieme ceremonie tot een trouwbeleving groots en meeslepend. Wij bieden voor ieder wat wils.

 

Mildred Nijhove

Sharon Dalgliesh

Vanessa Veldwachter

Trouwambtenaar Mildred Nijhove

Mijn naam is Mildred Nijhove en ik ben zelfstandig trouwambtenaar. Ik houd van mensen, ik houd van het leven, van verhalen horen en vertellen, ik houd van taal maar bovenal houd ik van de liefde. Daarom heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt.

Ik ben een trouwambtenaar die out of the box denkt en samen met het bruidspaar een ceremonie samenstelt om nooit te vergeten. Kortom een ceremonie met humor, een kleine traan en soms een beetje ondeugend, net zoals het in de liefde en het leven is. Mijn belangrijkste motto is daarom dan ook Liefde is Leven, Leven is Liefde.

Let’s Make Love Rule / So So Lobi

 

Mijn passie voor weddingplannen begon tijdens mijn werk als secretaresse in de zakelijke dienstverlening. Het plannen en organiseren vond ik het leukste van het vak. Tóch miste ik daarin een stukje creativiteit, vrijheid en het meedenken. In combinatie met mijn fascinatie voor bruiloften ontstond ineens dat AHA moment! Weddingplanner worden.. dát is nou écht iets voor mij!


Mijn doel is om bij te dragen aan de onvergetelijk dag van bruidsparen. Het plannen, de voorbereidingen, de dag zelf.. Het moet een reis zijn waarvan ze achteraf zeggen:  Ja! het was écht onze dag!

Veel liefs, Sharon

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Vanessa Veldwachter.

Na 20 jaar vol passie en liefde in de gezondheidszorg gewerkt te hebben als verpleegkundige, volg ik nu mijn droom.
Het starten van een eigen onderneming waar ik mijn passie en creativiteit in kwijt kan.

Het organiseren en plannen is wat ik graag doe, kwaliteit en service is waar ik voor sta! Wij denken daarom graag mee en nemen u graag mee in uw beleving.

        Uw zorg is onze creatieve oplossing!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.