What's in it for me?

 

Als ondernemer is het onvermijdelijk dat als je wil groeien.. je moet investeren. Samenwerkingen moet aangaan en zichtbaar moet zijn.. Misschien allemaal niet de meest leuke dingen, maar op deze manier daag je jezelf wel uit!

Een goede manier om dat te doen als trouw professional is om jezelf te laten zien op een trouwbeurs. Waarom? Je slaat twee vliegen in 1 klap: je bent onder de collega’s uit de trouwbranche (netwerken is heeeel belangrijk) én je bent onder de bruidsparen (hoe dicht bij je doelgroep kun je zijn!?). 

Naar onze mening dus dé manier om je als ondernemer in de trouwbranche te profileren. Ben je het met ons eens? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om deel te nemen aan de Bride & Groom Fair in Almere op 11 januari 2020 in het Witte Huis in Almere. Het belooft een beurs te worden met diversiteit, klasse en inspiratie. Een belevenis!

Twijfel je aan je eigen kennis en/of kracht met betrekking tot het rocken van een beurs? Scrol dan verder en bekijk de informatie over de workshop How to rock a fair.

Voor vragen kun je contact opnemen met ons via:info@brideandgroomfair.nl


Workshop: How to rock a fair

 

De workshop How to rock a fair is een extra service die wij bieden aan onze huidige én potentiële standhouders. Een aantal van onze standhouders hebben namelijk nooit op een beurs gestaan.

Zij zouden graag meer ins and outs krijgen over het reilen en zeilen op een beurs en vooral hoe je jezelf het beste kunt presenteren om die ideale klant binnen te halen!

Daarnaast zijn er ook de ondernemers die nog twijfelen om überhaupt deel te nemen en zichzelf op beurzen te profileren.. Daar heerst de vraag: What's in it for me? Het is immers een investering die je graag terug wilt verdienen. Dat is zeer begrijpelijk begrijpelijk!  Vandaar dat  wij altijd zeggen:

"Invest in your dreams.. Grind now and shine later!"

 

 

Na de workshop weet je: 

- hoe je jezelf presenteert op een beurs;

- hoe je goed in beeld hebt wie jouw ideale klant is en hoe deze aan te spreken;

- wat de voordelen van investeren in je bedrijf zijn;

- hoe je jezelf profileert als de ondernemer die jij wil zijn.

 

Heb je op het bovenstaande "dat wil ik, dat wil ik, dat wil ik" geantwoord? Dan zien we jou graag op de workshop!

 

  • Datum: 23 oktober
  • Aanvang: 18.30 uur
  • Start workshop: 19.00 uur
  • Einde: 21.00 uur
  • Kosten: € 12,50 excl BTW *
  • Adres: Transistorstraat 151, flexizone, 1322 CN Almere (parkeren is gratis)
  • Aanmelden? Stuur een mail naar info@brideandgroomfair.nl 

* indien je besluit om je na de workshop in te schrijven voor de beurs, worden de inschrijfkosten van de workshop in mindering gebracht op de factuur van je stand huur! 

Een hapje en een drankje wordt verzorgd door All Inclusive Events. Geef je snel op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Yes! I want to rock the fair!