Meet: Patisserie de Luxe

Gepubliceerd op 25 augustus 2019 om 22:24

Ik ben Sharon, wat begon als een hobby is uit gelopen tot mijn werk. In 2012 is het allemaal begonnen, net als ieder ander had ik een taart nodig voor mijn eigen verjaardag. Mijn plan was om zelf een taart te maken en niet een kant en klare taart te kopen. Ik vond dit zo leuk dat ik steeds meer spullen ging kopen en steeds meer taarten ging uitproberen.

 

In 2016 durfde ik mij te laten zien in het programma “Ja ik wil een taart”. Wat was dat spannend zeg! Na een paar jaar thuis aan de keuken tafel te hebben gewerkt heb ik in begin 2017 de knoop door gehakt voor een eigen werkruimte.

Hier maak ik tot de dag van vandaag met alle liefde en plezier uw taarten!

Zijn jullie er op 11-1-2020 ook bij om je te laten inspireren??

Op mijn website kun je alvast een kijkje nemen! Tot dan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.