Meet: MBS Unity

Gepubliceerd op 6 januari 2020 om 11:03

Let me introduce myself!
Ik ben Cézanne Parsan de founder van MBS Unity. Na een heftig verleden raakte ik een jaar geleden in een best heftige depressie terecht. Het resulteerde in een prachtige innersearch waarbij ik mezelf echt leerde kennen. Ik ben mij gaan verdiepen in spiritualiteit & veganisme, dit zorgde ervoor dat mijn visie over het leven totaal veranderde. Voor mij draagt deze bij aan een gezonder, rijker maar vooral BEWUSTER leven.
Hieruit ontstond MBS Unity.

MBS Unity is the mind, body and soul Unity. Wij geloven dat je mind, body and soul als een eenheid moet regeren om geluk te ervaren. Door je kennis om te zetten in actie ontstaat groei. Mentale groei, fysieke groei en spirituele groei. Ons doel bij MBS Unity is het creëeren van harmonie in een ieder voor een ieder. Het creëeren van een gezonder, bewuster en rijker leven. 1 voor allen en allen voor 1. MBS Unity brings hope to humanity!  

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.