Meet: The Boathouse

Gepubliceerd op 25 september 2019 om 20:26

Stap in het huwelijksbootje bij Boathouse Almere

 

11 januari 2020 – Boathouse Almere – Bride & Groom Fair

 

Verliefd, verloofd, bijna getrouwd! Vandaag is de dag waar jullie zo naar uit keken. De meest betoverende bruiloft die je maar kan wensen, op de romantische locatie Boathouse in Almere.

 

Ja, ik wil!

Alles is tot in de puntjes voorbereid met de wedding planner, dus vandaag is echt júllie grote dag en jij en je aanstaande zien er echt prachtig uit! Vandaag stappen jullie in het huwelijksbootje. Letterlijk – samen roei je alle dierbare gasten op de houten steiger tegemoet over de Noorderplassen. Dit prachtige uitzicht over het water maakt de dag nog mooier, maar tijdens de ceremonie op het terras hebben jullie alleen oog voor elkaar.

Natuurlijk is het antwoord JA! De flessen knallen open en iedereen heeft een ruime keus in zoete lekkernijen die in de Hudson zaal op tafel staan. Jullie stralen en proosten vanaf het balkon. Na alle felicitaties en een fotoshoot in de naastgelegen bossen, schuiven jullie voor het eerst als echtgenoten aan voor het diner dat in overleg met het restaurant is samengesteld. De sfeer is ongedwongen en jullie kunnen ontspannen van de dag en elkaar genieten.

En dan.. voetjes van de vloer! Het feest begint goed met live muziek, de open haard brandt, de zithoeken zijn knus en de bar is geopend. Proost! Iedereen danst tot in de late uurtjes op jullie favoriete liedjes die de dj draait – wat een herinneringen! Dankzij de fantastische foto’s kunnen jullie nog lang en gelukkig terugkijken op deze bijzondere dag.

 

Romantisch en persoonlijk

Boathouse in Almere is een officiële trouwlocatie aan het water, dus niet alleen geschikt voor een heerlijk huwelijksdiner en fantastisch feest, maar ook de ceremonie kan hier plaatsvinden. Het restaurant werkt samen met de Buitengewoon ambtenaren van de Burgerlijke stand die uiteindelijk om het ja-woord zullen vragen. Het is mogelijk om op elk tijdstip te trouwen en zowel in de zomer als de winter. Haardvuren zorgen voor meer sfeer of warmte. Kies zelf welke zaal bij jullie past zoals de wonderschone West Wing of ga voor het terras aan de oevers van de Noorderplassen. Jullie zijn welkom met kleine én grote gezelschappen. De locatie is per auto bereikbaar en er is een gratis parkeerplaats naast de deur.

 

Boathouse Almere

Ga je voor een traditionele trouwerij of trek je juist je eigen toffe plan? Bij Boathouse is het mogelijk om al jullie persoonlijke wensen uit te voeren – de decoratie van jullie dromen, van eenvoudig tot elegant luxe. Ga je voor een barbecue buiten, voor een informeel buffet of met zijn allen aan de stijlvol gedekte tafels voor het diner? Waar jullie ook trek in hebben, het wordt volledig afgestemd op jullie voorkeuren.  Ook aan de taart is gedacht. Samen met Taarten van Suus kies je de smaak, kleur en grootte van je taart of juist voor een sweet table.

Deze inspirerende locatie met unieke uitstraling doet denken aan de prairiehouses en Yacht Clubs aan de oevers van de Hudson van de beroemde architect Frank Lloyd Wright. Karakteristiek en de beste keus voor het feest van jullie leven!

 

Zeg jij ja tegen een BoatHouse-bruiloft? Vul vrijblijvend de wedding generator in op de website, vul al je wensen in en ontvang binnen enkele minuten een offerte. We kijken graag samen hoe wij kunnen bijdragen aan jullie bijzondere bruiloft bij Boathouse.

Op 11 januari 2020 zijn wij aanwezig op de Bride & Groom Fair om jullie alle mogelijkheden te laten zien.

 

Meer informatie: https://boathouse.nl/trouwen/

Noorderplassenweg 150
1316 VV Almere

T: 036 – 530 50 00
info@boathouse.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.