Meet: Bride & Beauty Service

Gepubliceerd op 25 oktober 2019 om 11:28

Welkom bij de blog van Bride & Beauty service. 

Wij zijn van de Bride & Beauty crew. Een gezellige team waar de toekomstige bruid haarzelf kan zijn. Wij staan voor service, vriendelijkheid, eerlijkheid en klantgerichtheid. Wij bieden prachtige modellen van trouwjurken, schoenen, sieraden en haaraccessoires. Ook hebben wij prachtige lingerie, sluiers en informele trouwjurken. Kortom een ruim aanbod dat zeker een bezoek waard is. Tijdens de beurs zullen wij u uitgebreid kennis laten maken met ons assortiment.


Wie zijn wij?

Laten we ons persoonlijk voorstellen:


Joan de Meza
Hi ik ben Joan de Meza, de oprichtster van Bride & Beauty Service Lelystad. De bruidszaak heb ik opgericht in 2007 met als doel om van een vrouw een prachtige bruid te maken bij een pas sessie. Een vrouw moet kunnen ervaren hoe bijzonder een bruid mag en kan zijn. Mijn motto is dat een prachtig huwelijk niet duur hoeft te zijn.


Joanne Rommy
Hallo mijn naam is Joanne Rommy, en ik ben assistent sales manager van Bride & Beauty Service Lelystad. Mijn motto is dat blijdschap, zelfvertrouwen en een prachtige bruidsjurk het mooiste is wat je kunt dragen op je trouwdag.


Justice van Ommeren
Hoi mijn naam is Justice van Ommeren, en ik werk in de sales bij Bride & Beauty Service Lelystad. Mijn motto is dat een onvergetelijke dag begint bij het dragen van jouw droomjurk.


Bezoek onze website en maak vrijblijvend een afspraak voor het passen of meer informatie.

Onze winkel is gevestigd aan de Plaats 2 8224 AB in Lelystad. De winkel bevindt zich in een gezellige winkelcentrum te Lelycentre. Voor openingstijden kan u terecht op onze website.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.